Werkwijze & Doelstellingen ♬ X-Groove Events - Verbinden door muziek
15420
page,page-id-15420,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Werkwijze & Doelstellingen

Werkwijze

X-Groove Events heeft een zorgvuldig netwerk opgebouwd in de evenementen wereld; van beveiliging tot EHBO, van licht tot geluid en inrichting van uw evenementen terrein. De werkwijze is zowel voor de eigen evenementen, als de door klanten te organiseren evenementen:

Projectplan maken, inclusief planning en budgettering. Hiervoor zullen wij contact leggen met diverse leveranciers en indien nodig met gemeente en/of nutsbedrijven.

In deze stap gaan wij met u zitten voor een goedkeuring van het gemaakte projectplan.

Uitvoering volgens planning. Tussentijds zullen wij ten aller tijden aan u rapporteren voor de voortgang qua planning en budget.

Doelstellingen

X-Groove Events zal jaarlijkse het initiatief nemen om diverse grote en kleine muzikale evenementen te organiseren, waarbij het doel is mensen met elkaar te verbinden door middel van muziek. Daarnaast zal zij op aanvraag muzikale evenementen, die door andere partners worden georganiseerd, ondersteunen. De muzikale evenement kunnen op lokaal, regionaal en landelijk niveau worden uitgerold.

Wilt u meer weten over X-Groove Events? Wij staan u graag te woord!