Vrijwilligersformulier ♬ X-Groove Events - Verbinden door muziek
15557
page,page-id-15557,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vrijwilligersformulier

Vrijwilliger X-Groove Events

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september a.s. vindt het gezellige X-Groove Festival plaats.
Dit festival zal in het Máximapark worden gehouden en daarvoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij X-Groove Events vul het formulier in met gewenste positie om te werken en alles wat je verder nog over jezelf kwijt wilt.

Velden met een * zijn verplicht.
ManVrouw

Wat zou je willen doen?*
RunnerToilettenStewardEntreeBarFlyeren

Wanneer wil je helpen?*
Zaterdag: gehele dagZondag: gehele dag
Zaterdag: 11:00-19:00Zondag: 11:00-19:00
Zaterdag: 16:00-00:00Zondag: 16:00-00:00

Vrijwilligersrollen

Runner

Als runner weet je nooit van te voren wat je gaat doen en of je überhaupt wel aan het werk komt. Je bent een manusje van alles die ad hoc inzetbaar is. Je bent op het terrein aanwezig en loopt continu met de vrijwilligerscoördinator mee of je bent op een afgesproken plek oproepbaar.

Toiletten

Schone toiletten zijn erg belangrijk voor de uitstraling van het festival. Je controleert de bezoekers op hun toiletstempel en indien ze deze niet hebben kunnen ze tegen betaling een stempel van jou ontvangen. Daarnaast houd je samen met een collega de toiletten schoon.

Steward

Er worden professionele krachten ingehuurd om het festival veilig en goed te laten verlopen. Je werkt onder één van deze professionals en bent verantwoordelijk voor de controle van de polsbandjes bij de backstage toegang of de controle van bezoekers op verboden waren. Ten allen tijden wordt je werk onder toeziend oog van een professional uitgevoerd.

Entree

Je staat bij de hoofdentree van het festivalterrein. Je telt bijvoorbeeld de binnenkomende bezoekers of geeft bandjes uit aan de bezoeker van het festival op advies van de professionele krachten.

Flyeren

Voorafgaand aan het festival gaan we flyeren in de diverse winkelcentra van de wijk Vleuten-De Meern om iedereen te laten weten dat het gezellige X Groove Festival plaats vindt op 17 en 18 september as. in het Maximapark in Vleuten. Weet jij hoe je het festival moet promoten en mensen te enthousiasmeren om naar het festival te gaan.

Vrijwilliger worden?

Om vrijwilliger te worden bij X-Groove Events vul je bovenstaand formulier in met gewenste positie om te werken en alles wat je verder nog over jezelf kwijt wilt.